23 Eylül 2014 Salı

Batıkent Nakliye Firmaları

Ankara Batıkent semti Yenimahalle ilçesine bağlıdır. gün geçtikçe hızla büyümekte ve sürekli göç almaktadır.  İvedik organize sanayi ve ostim sanayinin yakın olmasından dolayı sanayi esnafının ikamet etmek için ilk tercih ettikleri yerlerdendir. Memur kesimi de ulaşım kolaylığından dolayı Batıkent'te oturmayı tercih etmektedirler. Çevre yoluna doğru yeni siteler inşa edilmekte ve taşınmalarda sıklıkla devam etmektedir.

İnsanların bir çoğu Batıkent'in geleceği parlak görüntüsüyle banka krediyleriyle borçlanarak yeni evler satın almakta ve evlerini de taşıtmak için güvenilir bir nakliye firmasına ihtiyaç duymaktadır. Bizde Batıkent nakliye firması olarak gelen veya giden bütün müşterilerimize en güzel ve profesyonel bir taşınma yapmak için bütün imkanlarımızı kullanıyoruz. İşinde uzman kadromuzla ve özel sac kasa araçlarımızla ister Batıkent içi olsun ister Ankara içinde bir taşınma olsun heryere sorunsuz nakliye yapıyoruz. Eşyaları yeni ambalaj malzemeleriyle komple ambalaj yapıyoruz ve mobilya,beyaz eşya sökme - takma işlemlerinide sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

Batıkent içinde nakliye firması çok azdır. Bizim işyerimiz Kent- Koop mah. başkent çarşısı içindedir ve dileyen müşterilerimiz istedikleri zaman gelip nakliye hakkında istedikleri bilgiye ulaşabilirler. Nakliye aracı, nakliye fiyatı, asansörlü taşıma, nakliyat sözleşmesi gibi konularda kendilerini bilgilendirebiliriz.