24 Eylül 2014 Çarşamba

Evden Eve Yaptıracakların Dikkatine

Ankara Batıkent semtinde evden eve nakliyat işi yaptıracak müşterilerimiz çok dikkatli olmalıdır. Bu iş son derece hassas ve özenli yapılması gereken bir iştir. Sıradan bir işçinin veya hamalın bu işi yapması sizlere son derece zarara uğratabilir. Çünkü ev eşyası iyi ambalajlanmalı ve hassas bir şekilde demonte ve montaj işlemleri uzman ellerde yapılmalıdır. Eşyaların kaliteli ve yeni ambalaj malzemeleri ile sarılması halinde olası sürtünmeler ve düşürülmeler karşısında biraz olsun önlem alınmış olur.

Bizde Batıkent nakliyat olarak kaliteli ve işinde uzman elemanlarla çalışmaktayız. Müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız ve iş sonunda daima teşekkür almaktayız. Elemanlarımız son derece saygılı işin ehli insanlardır. Sizlerde evinizi taşıtacak firmadan fiyat indiriminden ziyade kaliteli bir taşınma istemezmisiniz? Bu iş herşeyden önce eleman ve kaliteli ambalaj malzemelerinden geçer. Eşyalar muntazam bir şekilde sökülmeli, sarılmalı, araç içerisine istifi düzgünce yapılmalı ve gidilen yerde hepsi eski halindeki gibi yerlerine yerleştirilmelidir.


Taşıma yapılacak araçlar kapalı kasa olmalı, içleri mobilyalı olmalı ve yeni model olmalıdır. Batıkent'ten şehirlerarasına gidecek eşyalarda aracın yolda kalmaması için bakımlarının zamanında yapılması diğer önemli bir husustur.

1 yorum:

  1. Sefaköy nakliye ihtiyaçlarınız için Sefaköy nakliyeci ve nakliyat şirketi arıyorsanız doğru adrestesiniz. Web bağlantısında Sefaköy evden eve nakliyat, Sefaköy yük ve eşya taşıma, Sefaköy ucuz nakliyeci.

    YanıtlaSil